MeerCompost-voor-Moestuinendag!

Door Redactie Begin van iets moois op 4 april 2015

Op vrijdag 3 april bezorgen wij gratis MeerCompost, onze natuurlijke bodemverbeteraar uit GFT, bij moestuincomplexen in ons verzorgingsgebied*. Per complex storten we maximaal 5 m3 per complex (los gestort) op volgorde van aanmelding (op=op).

Heb je interesse? Stuur dan een mail met de naam van jouw complex of vereniging met adres, contactpersoon met contactgegevens en het gewenste aantal kubieke meters naar communicatie@meerlanden.nl.

MeerCompost

MeerCompost is uitermate geschikt voor de moestuin. Het stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze, het reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem. De compost wordt gemaakt door een combinatie van vergisting en compostering van organische afvalstromen. MeerCompost is een gecertificeerd product (Keurcompost), vrij van onkruidzaden en dierziekten.

*Gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Katwijk, Noordwijkerhout, Teylingen en Zandvoort.

Lees ook GFT is het begin van iets moois: MeerCompost >