Tue. Oct 4th, 2022

Door Redactie Begin van iets moois op 11/11/2014

Woon je in Haarlemmermeer? Noteer dan zaterdag 22 november in je agenda. Op deze dag organiseren we op het Burgemeester Van Stamplein in Hoofddorp tussen 13.00 – 17.00 uur de Fit voor plastic Jam. Verschillende sporters als freerunners, bmx-ers en breakdancers zetten het plein in beweging voor plastic recycling. Mis het niet en kom tijdens het boodschappen doen in het Winkelcentrum 4 Meren een kijkje nemen bij de Fit voor plastic Jam!

zaterdag 22 november
Burgemeester Van Stamplein in Hoofddorp
13.00 – 17.00 uur

Win een Dopper!

Op de Fit voor plastic Jam kun je een Dopper winnen. Tijdens het event hoor je hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.

Fit voor plastic campagne

De actie is onderdeel van de Fit voor plastic campagne. Deze campagne wordt door de gemeente Haarlemmermeer en Meerlanden georganiseerd. Doel van de campagne is om de inwoners van Haarlemmermeer in beweging te krijgen naar de 150 nieuwe containers en bewust te maken hun plastic afval te verzamelen voor recycling.

Weten waar de nieuwe containers staan of komen? Bekijk het hier


Gemeente Haarlemmermeer

By admin